Om Sharedot

Sharedot är en delningstjänst av upplevelser. Det är upplevelser av privatpersoner för privatpersoner. Vårt mål är att öka attraktionen till autentiska upplevelser som är vänliga mot kundens plånbok och som gärna ligger i våra kunders närområde. Vår tolkning av autentiska upplevelser är sådana som levereras av privatpersoner som brinner starkt för något, har en hobby de är starkt dedikerade till eller de som har en särskild talang. De privatpersoner som delar sin talang eller hobby här på sidan kallar vi för våra upplevelsevärdar. Våra värdar är ofta mångkonstnärer, nördar, servicehjältar eller bara glada människor med stor social kompetens och spetskompetens inom en specifik gren. Här kan du som besökare hitta amatörkockar, prisbelönta dans-proffs, storytellers, samiska hantverkare, pedagogiska körledare, underhållande streamers, men även pizzabagare, yoga-utövare och mycket mer. Hoppas du gillar vår sida, välkommen att Share Your World med oss på Sharedot.

Sharedot är en plattform och tjänst som distribueras av ett privatägt aktiebolag. Dvs Sharedot är inget eget bolag, samtliga betalningar, juridiska händelser och affärshändelser sker via SC Aktiebolag, 55911-2866 och vårt upptagningsområde är vackra västerbotten i Svenska Lappland. 

Laptop & Coffee
The Sharedot team
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

Vi är ett litet team som älskar mötet mellan människor, vi brinner starkt för kommunikation, innovationskraft, härliga idéer och att lyfta eldsjälar och glada människor som har något att berätta. Därför utvecklade vi vår digitala plattform Sharedot. 

Vi driver ett privatägt bolag som erbjuder sharedots tjänster, m a o är sharedot inget eget bolag utan en plattform under vårt moderbolag.